Rouwbegeleiding

Wanneer je maken hebt met een groot verlies, kan het zijn dat je dat niet alleen kunt verwerken. Hulp in de vorm van rouwbegeleiding is dan gewenst. De Praktijk voor Psychotherapie biedt deze hulp.

 

Verder na een ingrijpend verlies

Een groot en ingrijpend verlies van bijvoorbeeld een kind of geliefde, zeker als het onverwacht was, kan nog jarenlang een groot gat achterlaten. Het verlies kan voelen alsof het gisteren is gebeurd. Therapeut Gerard van Knijff helpt je om jouw verlies een plek te geven. Er veel over praten, een luisterend oor, een afscheidsritueel, het zijn allemaal dingen die bij kunnen dragen aan rouwbegeleiding. Je weet dat je verder moet, maar hoe en op welke manier? Tijdens de therapie bij De Praktijk voor Psychotherapie gaan we hier aan werken.

 

Andere vormen van verlies

Rouwbegeleiding heeft niet alleen te maken met overlijden. Ook het verlies van bijvoorbeeld je gezondheid, baan of relatie kan zijn sporen nalaten. Ik help je om een manier te vinden om met dit verlies om te gaan en help je op weg naar een nieuw bestaan.

 

Contact

Bij de Praktijk voor Psychotherapie kun je naast rouwbegeleiding terecht voor gezins- en relatietherapie en individuele therapie, bijvoorbeeld bij verslaving, depressie of een post traumatische stress stoornis. Wil je meer informatie of direct een afspraak inplannen? Neem dan contact met me op. Ik vertel je graag meer. Je kunt de praktijk bereiken op telefoonnummer 078 – 674 51 07 of stuur een mailtje naar info@praktijkvoorpsychotherapie.nl.

Share This