Relatietherapie

Ontrouw in relaties kent vele gezichten. De meest pijnlijke is als we er achter komen dat onze partner korter of langer een ander heeft. Maar er zijn ook vele andere vormen van ontrouw: kleineren, minachten, geen tijd voor elkaar, onverschilligheid, altijd maar aan het werk, alcohol en/of drugs, niet kunnen of willen praten, mishandeling, geen seks etc. etc. Was het nog niet zo lang geleden taboe om te scheiden, tegenwoordig lijkt het wel taboe om niet te scheiden. Als je bent vastgelopen in je relatie is die relatie feitelijk tot einde gekomen en wordt het tijd voor een nieuwe. Dat kan echter ook met dezelfde partner!

Als jullie samen of eerst alleen met mij  aan het werk wil, ben je van harte welkom. Vorig jaar ben ik nog 2 dagen getraind door Esther Perel, die ik persoonlijk als de beste relatietherapeut beschouw. In juni 2018 had ik  een hele dag supervisie bij haar. (zie ook mijn column over haar laatste boek: Liefde in verhouding). Op 11 november 2018 was ik op haar boeiende en leerzame congres over mannelijkheid in New York. Daar heeft ze ook over gesproken in het programma De Wereld Draait Door (DWDD) van 22 oktober 2018.

Relatietherapie bestaat uit gezamenlijke sessies en indien nodig ook individuele sessies, ieder van ca. 1 1/2 uur. Individuele sessies worden vaak deels vergoed in een aanvullend verzekeringspakket. Relatietherapie wordt helaas niet vergoed.

Tarieven: overdag € 96,50 per uur ’s avonds € 140,- per uur. Zie ook de mogelijkheid van een exclusief en/of intensief retraite weekend en/of week.

Bel me (078 674 5107) of email info@praktijkvoorpsychotherapie.nl voor het maken van een afspraak. Grimaldihof 14, 3329 BA Dordrecht

Share This