Psycholoog Dordrecht

Psycholoog DordrechtBen jij op zoek naar een psycholoog in Dordrecht, dan ben je bij de Praktijk voor Psychotherapie aan het juiste adres. Bij deze praktijk kun je terecht voor verschillende soorten therapie. Het doel van de sessies met een psycholoog in Dordrecht is harmonie en balans tussen lichaam, geest en verstand. Zo kun je terecht voor relatie- of gezinstherapie maar ook voor individuele therapie.

 

Individuele therapie

Individuele therapie bij een psycholoog in Dordrecht is bijvoorbeeld gericht op hulp en begeleiding bij rouwverwerking, verslavingsproblemen, een post traumatische stress stoornis of een burn-out. Daarnaast kun je terecht wanneer je kampt met problemen veroorzaakt door bijvoorbeeld pesten of een depressie.

 

De sessies

De Praktijk voor Psychotherapie hanteert een tarief van €90,00 voor een afspraak overdag. Wil je liever ´s avonds een afspraak inplannen, dan betaal je €125,00 per uur. Een traject beslaat doorgaans 8 tot 12 sessies, afhankelijk van de problematiek.

 

Achteraf een verslag van de sessie

Tijdens een sessie bespreken we waar jij tegenaan loopt in je leven. Ik ga hierbij uit van een gelijkwaardige relatie tussen cliënt en therapeut. Na afloop ontvang je daarom ook altijd een verslag van de sessie. Hierin kun je rustig teruglezen hoe ik de sessie heb ervaren en wat mijn overwegingen waren om interventies te doen.

Wil je een afspraak maken? Neem dan contact met me op. De praktijk is bereikbaar op telefoonnummer 078 – 674 51 07 of stuur een mailtje naar info@praktijkvoorpsychotherapie.nl.

Share This