Post Traumatische Stress Stoornis

Post Traumatische Stress StoornisBij de Praktijk voor Psychotherapie kun je terecht voor hulp en begeleiding bij een post traumatische stress stoornis.

 

Lichamelijke en psychische klachten

Wanneer je na een schokkende gebeurtenis veel spanning, stress en lichamelijke en psychische klachten overhoudt, zoals hartkloppingen, snel schrikken en somberheid, heb je misschien een post traumatische stress stoornis. Je leven is na door een traumatische ervaring ernstig verstoord geraakt. De traumatische ervaring heb je niet goed kunnen verwerken en dit heeft een grote invloed op je leven.

 

Traumatische ervaring

Een post traumatische stress stoornis (PTSS) kan worden veroorzaakt door verschillende gebeurtenissen, van een verkeersongeval tot een traumatische bevalling. Gerard van Knijff van de Praktijk voor Psychotherapie is gespecialiseerd in de begeleiding van slachtoffers van seksueel misbruik of ander lichamelijk geweld. Daarnaast help ik mensen die gedurende langere tijd onder grote mentale of psychische druk hebben moeten leven.

Je kunt direct na een traumatische gebeurtenis al last krijgen van een post traumatische stress stoornis, maar vaak komt het ook pas jaren later naar boven. In zo’n geval kan het ook lastig zijn om te achterhalen waar jouw klachten vandaan komen voordat het toegeschreven kan worden aan PTSS.  

 

Contact

Herken jij jezelf in de klachten van PTSS? Heb je een traumatische gebeurtenis meegemaakt en heb je het idee dat je deze niet goed hebt kunnen verwerken? Neem dan contact met me op. Ik help je graag verder met de verwerking. Je kunt telefonisch contact met me opnemen op telefoonnummer 06 – 439 05 873 of stuur een e-mail naar info@praktijkvoorpsychotherapie.nl.

Share This