Pesten

PestenPesten kan grote gevolgen hebben. Of je de sporen nog meedraagt van pesten op school of te maken hebt met pesten op de werkvloer, het heeft een grote invloed op hoe je in het leven staat.

 

De gevolgen van pesten

Als je merkt dat je vast komt te zitten, dat het pesten de manier waarop je naar jezelf kijkt dusdanig heeft aangetast dat je onzeker en faalangstig bent geworden, zoek dan hulp. Ook andere klachten, zowel lichamelijk als psychisch, kunnen toegeschreven worden aan de gevolgen van pesten. Ook problemen met het vertrouwen van mensen en zelfs een depressie kunnen het gevolg zijn vast pesten.

 

Vind jezelf weer terug

Heb jij te maken (gehad) met pesten? En ondervind je daar gevolgen van? Wil je jezelf weer terugvinden? Zijn wie jij echt bent? Neem dan contact met met Praktijk voor Psychotherapie.  Op basis van gelijkwaardigheid ga je aan de slag met therapeut Gerard van Knijff. Een traject duurt doorgaans tussen de 8 en 12 sessies, misschien heb je er meer nodig, misschien minder. Voor een sessie overdag betaal je €90,00 per uur. Wil je liever ‘s avonds langskomen? Ook dat is mogelijk. Hiervoor hanteren we een avondtarief van €125,00 per uur. Neem contact op met je verzekeringsmaatschappij om te bepalen of je voor een vergoeding in aanmerking komt.  

Wil je een afspraak maken met de Praktijk voor Psychotherapie? Je kunt de praktijk bereiken op telefoonnummer 078 – 674 51 07.

Share This