Hulp bij burn-out

Hulp bij burn-outEen burn-out wordt veroorzaakt door langdurige stressklachten. Lichamelijke en psychische klachten kunnen optreden en vaak wordt hier te weinig aandacht aan besteed. Praktijk voor Psychotherapie biedt hulp bij een burn-out.

 

Verschillende oorzaken

Een burn-out kan werkgerelateerd zijn maar dat hoeft niet. Spanning kan door verschillende zaken veroorzaakt worden. Spanningen in het gezin, financiƫle problemen, rouw of depressie. Hulp bij een burn-out door Praktijk voor Psychotherapie is erop gericht om zo goed mogelijk weer terug te keren in het arbeidsproces. Wanneer dat niet mogelijk of wenselijk is, dan begeleid ik je in de acceptatie van een nieuwe levenssituatie.

 

Terugkeren in het arbeidsproces

Heb jij ook last van spanningen en herken jij je in het bovenstaande? Neem dan contact met met me op. Ik begeleid je graag. Vanuit mijn eigen ervaring in het bedrijfsleven weet ik hoe moeilijk het kan zijn om om te gaan met de toenemende werkdruk en de steeds hogere eisen die werkgevers stellen. Iedereen die ik heb mogen begeleiden is weer goed aan de slag gekomen.

 

Gestalttherapie

De Praktijk voor Psychotherapie wordt gerund door Gerard van Knijff, psycholoog in Dordrecht. Ik heb mijn gespecialiseerd in de Gestalttherapie. In deze vorm van therapie wordt er gewerkt aan het opheffen van blokkades om ruimte te maken voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Gestalttherapie kan ook goed worden ingezet bij een burn-out. Lees hier meer over op mijn website of neem contact op om een afspraak te maken. De praktijk is bereikbaar op telefoonnummer 078 – 674 51 07.

Share This